Home POLITIC ALINA GORGHIU, CONCLUZIE ULUITOARE: CAMPANIA DE VACCINARE ȘI INCENDIUL DE LA MATEI BALȘ AU FĂCUT COALIȚIA SĂ FIE MAI UNITĂ!

ALINA GORGHIU, CONCLUZIE ULUITOARE: CAMPANIA DE VACCINARE ȘI INCENDIUL DE LA MATEI BALȘ AU FĂCUT COALIȚIA SĂ FIE MAI UNITĂ!

0
ALINA GORGHIU, CONCLUZIE ULUITOARE: CAMPANIA DE VACCINARE ȘI INCENDIUL DE LA MATEI BALȘ AU FĂCUT COALIȚIA SĂ FIE MAI UNITĂ!

Discursul politicienilor este, uneori, prea subtil pentru gusturile celor care îi votează. În unele situații, vorbele îi trădează pe profesioniștii discursurilor și se transformă în citate care intră în antologia inepțiilor universale.

Un exercițiu de logică încercat de Alina Gorghiu într-o postare pe Facebook pune alături bucuria politicienilor din alianța de guvernare și tragedia unor familii care și-au pierdut rudele într-un incendiu neverosimil dintr-un spital bucureștean. Dorind probabil să elogieze capacitatea de mobilizare și unitatea coaliției, Alina Gorghiu a oferit ca argument catastrofa de săptămâna trecută de la Matei Balș. Textul se încheie într-un ton tineresc, optimist, cu un hashtag: #guvernareliberală.

În urma incendiului de la Matei Balș, produs vinerea trecut, patru persoane au fost carbonizate în pavilionul care a ars, iar alte șase au murit în zilele următoare.

Campania de vaccinare anti-Covid-19 și incendiul de la Matei Balș au făcut coaliția de guvernare să fie mai unită, ne-a ajutat să funcționăm mai bine și să fim mai solidari. Eu văd un efort colectiv al coaliției de acum încolo, pentru a acționa în domenii esențiale pentru societate, cum e starea spitalelor, sistemul sanitar în ansamblul său.#guvernareliberală

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here