Home POLITIC ˝VĂ LAS ÎN CĂRUȚ CU ROTILE!˝: CONSILIERUL LOCAL PNL CARE A AMENINȚAT O CONSILIERĂ USR CU BĂTAIA A FOST SUSPENDAT DIN FUNCȚIE (VIDEO)

˝VĂ LAS ÎN CĂRUȚ CU ROTILE!˝: CONSILIERUL LOCAL PNL CARE A AMENINȚAT O CONSILIERĂ USR CU BĂTAIA A FOST SUSPENDAT DIN FUNCȚIE (VIDEO)

0
˝VĂ LAS ÎN CĂRUȚ CU ROTILE!˝: CONSILIERUL LOCAL PNL CARE A AMENINȚAT O CONSILIERĂ USR CU BĂTAIA A FOST SUSPENDAT DIN FUNCȚIE (VIDEO)

Scandalul declanșat după publicarea unui film în care un consilier PNL Ilfov amenință cu bătaia o colegă din Consiliul Local a ajuns rapid în faza sancțiunilor. Președintele PNL Ilfov a anunțat că l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcțiile de partid și așteaptă finalizarea anchetei demarate de autorități.

Partidul Național Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri, domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcțiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament și susținem că violența de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi și ne-au mandatat să îi reprezentăm

HUBERT THUMA – PREȘEDINTE PNL IFLOV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here